PROŠIREN POPIS
Del Bosque pozvao i Chelseajeve Matu i Torresa
Objavljeno 21.05.2012 14:35 / TS

Kao što se i očekivalo, izbornik nogometne reprezentacije Španjolske, Vicente del Bosque, priključio je reprezentaciji Chelseajev ofenzivni dvojac – Juana Matu i Fernanda Torresa

Finale Lige prvaka bio je razlog zašto dosada Mata i Torres nisu bili na popisu reprezentacije koja će ovoga ljeta pokušati obraniti naslov prvaka Europe osvojen prije četiri godine u Austriji i Švicarskoj. Sada, kada je i službeno sezona za spomenutu dvojicu završena, Del Bosque ih je dodao na popis.

Na preliminarnoj listi sada još samo nedostaju igrači Barcelone i Athletic Bilbaa, koji 25. svibnja imaju još za odigrati utakmicu finala španjolskog Kupa kralja.

Španjolski izbornik će 27. svibnja objaviti konačan popis putnika za Ukrajinu i Poljsku gdje će reprezentacija igrati u skupini C zajedno s Hrvatskom, Italijom i Irskom. 'Furija' s izabranicima Slavena Bilića igra posljednji susret u skupini 18. lipnja.

194285,193839,193303,187179

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.