SVE BESPLATNO
Ukrajinci razveselili strane nogometne fanove
Objavljeno 21.05.2012 18:14 / TS

Ljutita zbog stalnog kritiziranja njihove zemlje, grupa Ukrajinaca pokrenula je projekt koji nudi besplatan smještaj i ostale usluge navijačima koji će doći na skorašnje Europsko nogometno prvenstvo

Nedavno je i predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Michel Platini osudio ukrajinske hotelijere, ustvrdivši kako astronomskim cijenama žele opljačkati navijače koji dolaze na Euro. Predstavnici mnogih zemalja čije će reprezentacije igrati u Ukrajini također su se žalili na cijene smještaja, a sve je to na koncu dovelo do pokretanja vrlo zanimljive inicijative nazvane 'Prijateljska Ukrajina'.

Projekt koji je okupio nekoliko udruga i web-portala nudi navijačima smještaj, prijevoz iz zračnih luka, turistička razgledavanja i još niz pogodnosti i to potpuno besplatno! Organizatori priznaju da će smještaj možda biti skroman, ali dolazi iz srca i besplatan je.

'Ukrajina je prijateljska i gostoljubiva zemlja. Želimo promijeniti sliku o našim ljudima', rekla je koordinatorica projekta Viktorija Svitlova.

Ukrajina će, zajedno s Poljskom, biti domaćin Europskog prvenstva koje se igra od 8. lipnja do 1.srpnja.

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.