POMOĆ ZA EURO
Vodič za hrvatske navijače na hrvatskom jeziku
Objavljeno 08.06.2012 15:52 / tportal.hr

Povodom Europskog prvenstva 2012. u Gdanjsku i Poznanju je izašao vodič za sve naše navijače na hrvatskom jeziku!

'Gdanjsk i Poznanj in your pocket' donosi sve potrebne informacije za snalaženje, dolazak i prijevoz, zabavu i dobar provod, preporuku mjesta u kojima možete fino papati i možda, ako neke zanima pored tekmi i svih tih 'degustacija', kulturno razgledavanje gradova.

Projekti su realizirani suradnjom In Your Pocket tima iz Poljske koji su pripremili najzanimljivije stvari i korisne informacije, a tim iz Hrvatske je imao ulogu prevoditelja.

Izdanja se u Poljskoj mogu kupiti na kioscima ili ih možete pronaći u turističkim zajednicama ili info punktovima spomenutih gradova, hotelima, hostelima, a ako još niste krenuli na put, željeni grad možete skinuti sa stranice www.inyourpocket.com besplatno!

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.