STIGLA KAZNA
HNS mora platiti UEFA-i više od 600 tisuća kuna
Objavljeno 19.06.2012 17:22 / D. S.

UEFA je kaznila Hrvatski nogometni savez novčanom kaznom zbog neprimjerenog ponašanja dijela njegovih navijača na utakmici Europskog prvenstva protiv Italije (1:1)

Europska nogometna organizacija je još malo napunila svoju bogatu blagajnu novcem iz Hrvatske. Zbog rasističkih povika i simbola na utakmici s Talijanima HNS mora platiti 80 tisuća eura (604 tisuće kuna).

Savezu ostaju tri dana da se žali na ovakvu odluku, ali iako je u pitanju velik novac, u Rusanovoj mogu biti s ovime sretni. Naime, čak se spominjalo kako bi Disciplinska komisija mogla biti puno rigoroznija (bodovi u sljedećim kvalifikacijama, suspenzije…), no ostalo je samo na udaru po džepu.

Tako je Hrvatska ukupno isplatila UEFA-i čak 105 tisuća eura, jer je 25 tisuća otišlo zbog paljenja i bacanja baklji na teren protiv Irske.

No to najvjerojatnije nije sve. Baklje su se palile i protiv Španjolske pa HNS uskoro može očekivati i novu 'čestitku'.

200181,200068,200119,199965


Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.