U NEDJELJU ODLUKA
HNS opet u strahu od UEFA-ine kazne
Objavljeno 21.06.2012 18:31 / D. S.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača i igrača tijekom utakmice trećeg kola protiv Španjolske

Kako stoji u izjavi UEFA-e HNS se opet našao pred disciplinarcima zbog paljenja i bacanja baklji, te neprimjerenog ponašanja navijača (rasistički natpisi i simboli).

To nije sve, jer su sukrivci za novu kaznu od UEFA-e i hrvatski reprezentativci koji su tijekom utakmice dobili šest žutih kartona pa je pokrenut postupak i zbog njihovog ponašanja na terenu.

Odluka o kazni bit će objavljena u nedjelju, a bit će to treća 'čestitka' koju će HNS dobiti na Europskom prvenstvu, jer je zbog ponašanja hrvatskih navijača prvo kažnjen s 25 tisuća eura (Irska), a zatim s 80 tisuća eura (Italija).

200416,200110,200119,200107

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.