NOVA ŽRTVA?
Casillas za ljubljenje našao novinara
Objavljeno 22.06.2012 12:08 / TS / D. S.

Kapetan španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas najavio je da će u slučaju da 'furija' uspije obraniti naslov na Euru, ponoviti ljubljene pred kamerama, no ovaj puta ne s djevojkom Sarom Carbonero

Ukoliko Španjolska osvoji i treću veliku titulu u nizu, Casillas je obećao 'posebnu proslavu' nakon utakmice. Naime, iskusni novinar Cadene Ser, Jose Ramon De la Morena, upitao je vratara nacionalne momčadi hoće li kao i nakon osvajanja SP-a u JAR-u 2010. godine pred televizijskim kamerama poljubiti svoju djevojku, novinarku Saru Carbonero. Casillas je svojim odgovorom iznenadio De la Morena.

'Ako osvojimo Euro, prvo što ću učiniti je da ću potražiti tebe i dati ti sočan poljubac posred usana,' kroz smijeh je najavio Casillas.

'Vidjet ćemo hoćeš li me uloviti,' brzo se snašao De la Morena.

Inače, famozni poljubac između Casillasa i Carbonero dogodio se u trenucima slavlja nakon finalne pobjede nad Nizozemskom na SP-u kada je novinarka pokušala odraditi intervju sa svojim dečkom i kapetanom Španjolske.

200401,200695,200675,200425
Ovako je to bilo sa Sarom

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.