EURO UMJESTO GODIŠNJICE
Odluka kojom je pravi fan razbjesnio djevojku
Objavljeno 22.06.2012 18:17 / D. S.

Kada je Europsko nogometno prvenstvo, u većini slučajeva muškarci uživaju, a njihove nježnije polovice bijesne. Sada je zbog 'najvažnije sporedne stvari na svijetu' možda pukla ljubav stanovitog engleskog navijača Chrisa i njegove djevojke

Kako piše Daily Mail, Chris se zaputio na četvrtfinalni dvoboj Engleske i Italije koji je na rasporedu u nedjelju (20.45 sati) u Kijevu, a to nije dobro sjelo njegovoj djevojci s kojom je upravo ovih dana trebao proslaviti godišnjicu veze.

Ona mu je tako na jednom mostu iznad autoputa kod Birminghama ostavila poruku na kojoj je pisalo: 'Chris, nadam se da je četvrtfinale EP-a vrijedno žrtvovanja naše godišnjice. Ne žuri natrag.'

Hoće li na kraju ova ljubavna priča završiti na sretan način? Teško da ćemo to saznati, ali mnogi muški fanovi su u komentarima stali u obranu svojeg roda pišući kako je Euro svake četiri godine, a godišnjica veze svakih 365 dana i da bi njihove partnerice to trebale razumjeti.

200675,200678,200704,200728

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.