NJAM, NJAM
Na Euru se ruše i rekordi za Guinnessa
Objavljeno 23.06.2012 15:33 / D. S.

Poljska se trudi biti dobar domaćin Europskog prvenstva, a sada su u čast svojih talijanskih gostiju napravili divovske lazanje

Talijane u nedjelju očekuje četvrtfinala utakmica protiv Engleza, a sigurno je da je nisu trebali dočekati gladni.

Naime, kuhari u jednom hotelu u Krakowu, gdje je baza talijanske reprezentacije, napravili su rekordno velike lazanje koje su bile teške 4,8 tona!

Za divovski specijalitet karakterističan za Apeninski poluotok trebalo je čak 10 kuhara i više od 10 sati kako bi sve bilo kako treba.

Nakon što je posao završen, lazanje su narezane u deset tisuća porcija, a cijelom događaju prisustvovali su i predstavnici Guinnessa, pa bi poljske lazanje trebale ući u poznatu knjigu rekorda kao najveće ikad napravljene.

'Ne znam jesu li lazanje probali i nogometaši, jer su na posebnoj prehrani, ali mislim da im jedan zalogaj ne bi škodio', poručio je vlasnik restorana Giancarlo Russo.

200775,200748,200725,200704

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.