'POPUŠ... MI'
Prostačka Coentraova gesta razbjesnila je Španjolce
Objavljeno 28.06.2012 12:53 / TS

Vrlo dobre igre na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini lijevi branič portugalske reprezentacije, Fabio Coentrao, pomalo je zasjenio ponašanjem u polufinalnoj utakmici protiv Španjolske

Nogometaš Real Madrida u jednom je trenutku iz nepoznatog razloga izgubio živce i uhvatio se za genitalije, pokazujući pritom u smjeru španjolske klupe. Najburnije je tamo reagirao treći vratar 'furije' Pepe Reina, ali ostalo je nejasno je li Coentraova gesta bila upućena upravo njemu ili nekome drugome s klupe.

Za razliku od Coentraa, Reina i suigrači su na kraju večeri u Donjecku ipak imali razloga za zadovoljstvo budući da su slavili nakon izvođenja penala s 4:2 i plasirali se u treći uzastopni finale velikih natjecanja.

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.