VODITELJ SI DAO ODUŠKA
Talijanska provokacija na programu njemačkog ARD-a
Objavljeno 29.06.2012 17:29 / TS

U trenucima kad su talijanski nogometaši na poluvremenu polufinalne utakmice Eura vodili protiv izabranika Joachima Löwa s 2:0, ionako potonuli njemački navijači pred televizijskim ekranima doživjeli su novi šok

Naime, u stanci između dva poluvremena njemačka nacionalna televizija ARD, koja je prenosila utakmicu, emitirala je kratke vijesti. I sve je bilo uobičajeno dok voditelj Ingo Zamperoni nije došao do sportskog dijela.

'Želio bih zaključiti ovaj pregled dana na osoban način, riječima talijanskog pjesnika Dantea: 'Lice odaje raspoloženje srca.' Ne znam što vam govori moje lice, ali uvjeravam vas da sam unutar sebe rastrgan', izgovorio je Zamperoni s osmijehom na licu, što bi valjda, u skladu sa spomenutim citatom, trebalo značiti da je bio zadovoljan rezultatom polufinalne utakmice.

Zamperonijev otac je, naime, Talijan, a majka Nijemica, ali čini se da je voditelja srce ipak više vuklo očevoj domovini. Neobičan monolog Zamperoni je zaključio riječima:

'Che vinca il migliore. Neka pobijedi bolji!'

Gledateljima se njegov nastup u inače ozbiljnim vijestima nije nimalo svidio. ARD-ova je elektronska pošta, naime, cijeloga dana zatrpana porukama nezadovoljnika koji smatraju da nije bilo mjesta za smijeh u trenucima kad je 'elf' jurio nizbrdo, a na koncu i ispao s Eura.

201805,201768,201697,201388

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.