TALIJANI MOGU BITI PONOSNI
Prandelli: Bio je ovo za nas izvanredan turnir
Objavljeno 01.07.2012 23:22 / S.Š./TS

Iako je Italija uoči Eura imala puno problema zbog uhičenja nekih igrača, pa i posjeta policije, Cesare Prandelli ipak je uspio svoju reprezentaciju napraviti opasnom i konkurentnom

'Ovaj je poraz teško podnijeti, no od početka je utakmice bilo vidljivo da su Španjolci svježiji od nas', izjavio je izbornik talijanske nogometne reprezentacije Cesare Prandelli nakon poraza od Španjolaca u finalu EP-a.

'Potrošili smo jako puno energije ovog tjedna i nismo imali dovoljno vremena oporaviti se. S 2:0 zaostatkom protiv momčadi kakva je Španjolska poraz je bio neizbježan', časno je priznao talijanski stručnjak, ali i dodao nama dosta poznatu tezu - Nisam kriv.

'Nismo u utakmicu ušli pogrešno: shvatili smo da su fizički oni na drugoj razini. Povremeno velikodušnost moje momčadi narušava njezinu ravnotežu'.

Ovim porazom prekinut je Prandellijev niz od 15 utakmica u kojima Italija nije izgubila.

'Sve u svemu, bio je to za nas jedan izvanredan turnir. Mogu samo pohvaliti igrače na njihovim fantastičnim naporima koje su demonstrirali'.

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.