TISUĆE NA ULICAMA
Španjolce dočekao uzavreli Madrid: Živjeli prvaci!
Objavljeno 02.07.2012 22:25 / VLM,, S. Š.

Iako nisu ni oka sklopili nakon osvajanja naslova europskog prvaka, Španjolci su u sjajnom raspoloženju sletjeli u Madrid

Nakon što su osvojili naslov, španjolski reprezentativci na terenu su slavili sa svojim mališanima i suprugama, no prava fešta uslijedila je tek nakon povratka iz Kijeva. Već po dolasku u zračnu luku u Madridu španjolsku je reprezentaciju dočekalo nekoliko desetaka tisuća ljudi, a prava ludnica uslijedila je tek kada su stigli na glavni madridski trg.

Naravno, Casillas, Torres, Fabregas, Sergio Ramos i društvo među navijače stigli su na autobusu, kako bi i njima pokazali osvojenu 'kantu'.

Tamo su ih dočekali deseci, ako ne i stotine tisuća ljudi koji su unatoč ekonomskoj krizi koja potresa ovu zemlju zaborav i veliku sreću našli u rezultatu nogometaša. Ipak je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu.

Prije dolaska među navijače, španjolski su reprezentativci odradili i posjet kod kralja Juana Carlosa i članova kraljevske obitelji, koji su imali priliku i poslikati se s osvojenim trofejom.

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.