VELIKAN U RUKAVICAMA
Casillas tražio od suca da poštuje Talijane
Objavljeno 03.07.2012 11:43 / TS

Dva dana nakon što je Španjolska obranila naslov europskog prvaka, pojavila se snimka kapetana Ikera Casillasa kako traži od pomoćnog suca iza svog gola da ranije prekine susret iz poštovanja prema Italiji

U trenucima kada se već igrala sudačka nadoknada i kada je Španjolska imala visokih 4:0 u finalu Eura koji se igrao u Poljskoj i Ukrajini, kapetan i vratar 'furije' obratio se pomoćnom sucu iza svog gola.

'Sudac! Sudac! Poštujte rivale, poštujte Italiju', rekao je Španjolac sugerirajući da glavni sudac Proenca svira raniji kraj.

Razlog je teško stradavanje Italije (4:0) koja je posljednje 33 minute igrala i s igračem manje, nakon što je Thiago Motta morao napustiti travnjak zbog ozljede. Naime, izbornik 'azzurra' Cesare Prandelli nije imao više prava na izmjene s obzirom na to da je obavio sve tri.

Casillas je postavio novi rekord sa 509 minuta bez primljenog pogotka na Europskom prvenstvu, te je postao prvi igrač koji je sakupio 100 pobjeda s reprezentacijom.

Casillasova sportska gesta na samom isteku finala

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.