BIJES NAKON FINALA
Balotelli napao Juventine i naletio na Buffona
Objavljeno 03.07.2012 12:38 / TS

Mario Balotelli našao se u žestokoj svađi s vratarom talijanske nogometne reprezentacije, Gianluigijem Buffonom, nakon teškog poraza od Španjolske (4-0) u finalu Europskog prvenstva

Kako piše La Gazzetta dello Sport, napadač Manchester Cityja je odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka napustio travnjak i zaputio se u svlačionicu 'azzurra'. Međutim, ubrzo se nakon toga vratio na ceremoniju dodijele priznanja.

Tijekom cijele dodijele Balotelli je pokazivao veliko razočarenje i nezadovoljstvo, a sada znamo i zbog čega. Nakon povratka svih reprezentativaca u svlačionicu, Balotelli je okrivio nogometaše Juventusa, kojih je u reprezentaciji bilo najviše, za poraz 'azzurra' od 'furije'.

Buffon se odmah pridigao i stao u obranu svih svojih suigrača iz kluba, kao i cijele reprezentacije, te je, prema riječima neimenovanog izvora iz svlačionice, dobrano 'oprao' tamnoputog napadača. Svađa je trajala oko 10-ak minuti prije negoli je dovedena pod kontrolu.

201388,200493,201697,200675

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.