PROTEŽIRANI FAVORITI
Kapetan Srna: Zašto suci uvijek moraju to raditi?
Objavljeno 20.06.2012 21:44 / TS

Gotovo cijela nogometna Europa je složna u tome da je njemački sudac Wolfgang Stark prilično oštetio Hrvatsku u utakmici Europskog nogometnog prvenstva protiv Španjolske

Propustio je Stark svirati dva jedanaesterca za Hrvatsku, te je umnogome usmjerio tijek ogleda kojeg je na kraju dobila Španjolska 1-0 i time se, umjesto Bilićevih izabranika, plasirala u četvrtfinale. Sve je još jednom, za engleski Daily Star, ponovio hrvatski kapetan Darijo Srna.

'Mislim da smo na savršeni način pokazali kako treba igrati protiv Španjolske. No, nismo računali da ćemo protiv sebe imati i suca,' rekao je Srna i dodao:

'Da, i Italija je pokazala kako se uspješno može igrati protiv njih.'

Srna je dodao da Španjolska mora nešto ozbiljno mijenjati u svojoj igri, jer ovako neće biti prvak Europe.

'Neće biti sigurno, bude li ovako igrala. Upadat će i dalje u probleme, a nisam siguran da će uvijek imati zaštitu sudaca kao protiv nas. Ali, mene stvarno muči zašto suci stalno staju u zaštitu velikih, a ne i onih drugih reprezentacija. Ali, isto tako, Hrvatska je zadnjih šest godina stalno među deset najboljih u Europi. Dakle, mi nismo mali, ali ipak nismo u istoj rečenici kao Španjolska,' završio je 30-godišnji Srna.

200309,200269,200166,200110

Start Ramosa na Mandžukiću u prvom poluvremenu
Grčko-rimski stil Busuetsa na Ćorluki minutu uoči gola Španjolske

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.
Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju.