ŠPANJOLACA NAJVIŠE
Mandžukić peti najbolje ocijenjeni igrač Eura
Objavljeno 21.06.2012 12:36 / TS

Ugledni njemački sportski magazin Kicker ocjenjivao je sve nogometaše koji su dosad nastupili na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini

Najbolje ocijenjeni igrači nakon prve faze natjecanja jesu njemački obrambeni igrač Jerome Boateng i španjolski veznjak Xavi s prosječnom ocjenom 2.

Treće mjesto s prosjekom 2,17 dijele Englez Steven Gerrard i još jedan Španjolac, Andres Iniesta.

Na petom su mjestu s ocjenom 2,33 četvorica nogometaša: naš Mario Mandžukić, Danac Daniel Agger, Poljak Jakub Blaszczykowski i treći Španjolac u topu 10, David Silva.

Najbolji hrvatski nogometaš od Kickera je dobio gotovo savršenih 1,5 za nastup protiv Republike Irske te iznadprosječnih 3 i 2,5 za nastupe protiv Talijana, odnosno Španjolaca.

Igračem utakmice u posljednjem dvoboju skupine C igranom u Gdanjsku Kickerovi su reporteri proglasili Vedrana Ćorluku ocijenivši ga dvojkom.

199867,199787,199494,199758

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.