TRIJUMF VRIJEDAN SLAVLJA
Njemačke striptizete opako proslavile pobjedu protiv Danske
Objavljeno 19.06.2012 08:04 / N. M.

Aktualno Europsko prvenstvo nesumnjivo je najgledaniji sportski događaj ove godine, vjerojatno će biti gledaniji i od ljetne Olimpijade u Londonu pa ne treba čuditi kakve sve fotke stižu iz svijeta

Njemačka je ponovno na nogama! Reprezentacija tradicionalno dobro gura na Europskom prvenstvu, i dalje je jedan od favorita za osvajanje naslova, a sportski nastrojena nacija prati svaku vijest kao da je od životne važnosti.

Susret kontra Danske, posljednji u natjecanju po skupinama, Nijemci su dobili s 2:1 i ostali jedina reprezentacija bez poraza na Euru. Ta utakmica gledala se gdje god je bilo moguće; u fan-zonama, pivnicama, kafićima, pa čak i u robnim kućama.

Stoga ne treba čuditi da su i djevojke iz kluba The 5th Element u gradiću Eichenzell, uz zabavljanje publike povremeno bacile oko na razvoj događaja na travnjaku stadiona u Lavovu.

Jasno, slavlje nakon svake pobjede, a pogotovo nakon posljednje koja je ujedno značila i prolazak u drugi krug Prvenstva, proslavljen je diljem zemlje vrlo glasno, uz puno pjesme i piva. Kako su djevojke s fotografija proslavile trijumf, novinske agencije ne navode, no ne sumnjamo da je bilo veselo.


Boris Roessler/DPA/PIXSELL

199598,199788,197248,198427

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.