KRAJ PUTA ZA 'KOCKASTE'
Tuga i razočaranje među navijačima nakon ispadanja
Objavljeno 19.06.2012 09:07 / D.K.

Hrvatska nogometna reprezentacija tijesnim porazom od aktualnih europskih i svjetskih prvaka Španjolaca završila je svoj put na Euru. Imali su Bilićevi izabranici veliku priliku nokautirati 'furiju', no ovog puta, nažalost, sreća nije bila na strani Hrvatske

Tako blizu, a tako daleko, reklo bi se za hrvatsku priču na Euru. 'Kockasti' su pružili herojski otpor Španjolskoj u posljednjoj utakmici C skupine, no ipak su poraženi, zbog čega su se i oprostili od natjecanja. Cijela nacija strepila je nad sudbinom igrača na terenu, hrvatski trgovi su bili prepuni navijača koji su vjerovali u čudo koje se, nažalost, nije dogodilo.

Možemo sada okrivljavati suca Starka, vaditi se na nesreću što Rakitić nije glavom matirao Casillasa, ali sve to ne umanjuje tugu i očaj navijača nakon poraza od Španjolske. No, ako se nešto može pozitivno izvući, to je činjenica da su hrvatski nogometaši hrabro 'poginuli' na terenu te na Euru ostavili izvrstan dojam.

200107,200106,200104,200084

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.