GADNO PRETUČENE
Pogledajte frku Šveđana i polugolih djevojaka iz Femena
Objavljeno 20.06.2012 12:29 / N. M.

Iz Femena su u utorak navečer priopćili da su ozlijeđene tri njihove vodeće aktivistice, i to u sukobima sa švedskim navijačima, koji su u svojoj zoni čekali odigravanje utakmice njihove i francuske reprezentacije

Mlade i lijepe djevojke iu skupine Femen koja se već dulje vremena bori za ženska prava naletjele su na ne baš bezazlen problem s polupijanim Šveđanima koji su ih zamijenili za - striptizete. Atraktivne Ukrajinke polugole su se popele na stolove i na užas navijača počele šutirati limenke piva u maniri najboljih nogometašica. Možda sve to ne bi bio problem da limenke nisu bile - pune.

Jedna je djevojka na stolu započela zavodljiv ples, no na tijelu je bojom ispisala Fuck Euro 2012. i njezin nastup vrlo je brzo okončan povlačenjem na pod.

Srećom, nijedna od tri aktivistice nije teže ozlijeđena, premda su dvije navodno žestoko pretučene. Riječ je o dvjema najradikalnijim i najisturenijim Femenovim članicama, atraktivnim plavokosim sestrama Aleksandri i Ini Ševčenko.

200327,199954,197248,195367

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.