PONUDA ZA NAVIJAČE
Kako na EURO? Jedna od opcija je vlakom!
Objavljeno 13.04.2012 14:29 / D. S.

Europsko prvenstvo u nogometu je sve bliže, a kako su na njemu nastup izborili i Bilićevi izabranici jasno je kako će puno hrvatskih navijača na put prema Poljskoj, a nadamo se i kasnije Ukrajini. Većinu fanova prije odlaska na EURO zanima kako stići u gradove gdje se igraju utakmice, a jedna od opcija je vlak

Od 8. lipnja do 1. srpnja u Poljskoj i Ukrajini održava se EURO. Hrvatska reprezentacija igrat će u skupini C u kojoj su Španjolska, aktualni europski i svjetski prvak; Italija, svjetski prvak iz 2006., te Republika Irska, s kojom hrvatska reprezentacija otvara natjecanje u Poznanju 10. lipnja.

U prvome kvalifikacijskom krugu utakmice hrvatske reprezentacije bit će odigrane u Poznanju (prve dvije) i Gdanjsku (posljednja u skupini).

Od svih tarifnih ponuda u sezoni 2011/12. korisnicima HŽ Putničkog prijevoza koji će putovati u Poljsku najpovoljnija i najatraktivnija jest ponuda City Star bez tzv. vikend-klauzule do granične točke s Poljskom (Zebrzydowice DG), a potom, ovisno o duljini boravka u Poljskoj, ponuda InterRail za jednu zemlju.

Budući da prve dvije utakmice hrvatska reprezentacija igra u Poznanju, a posljednju u Gdanjsku, vrlo je vjerojatno (dužina prijevoznog puta od 1 344 km do Poznanja i 1 370 km do Gdanjska) da će nakon prvih utakmica hrvatski navijači produžiti u Gdanjsk i nastaviti bodriti reprezentaciju, kao i uživati u ugođaju Eura i ljepotama Poljske.

Detaljnije informacije o ponudi HŽ Putničkog prijevoza možete pogledati OVDJE.


187722,187653,187259,187179

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.