INAČE - PROPAST
Ukrajinci shvatili da moraju spustiti cijene hotela
Objavljeno 19.04.2012 18:54 / TS

Markian Lubkivski, predsjednik Organizacijskog odbora Europskoga nogometnog prvenstva ispred Ukrajine, objavio je da je uspio unormaliti cijene smještaja tijekom završnog turnira najboljih europskih reprezentacija ovog ljeta

'Cijene hostelskog i hotelskog smještaja više nisu kritično napuhane', rekao je Lubkivski, dodavši:

'Objasnili smo našim hotelijerima da im gosti, tj. navijači, ukoliko će cijene biti napuhane do neba, jednostavno neće doći. Mislim da su shvatili poantu.'

Ukrajinski je potez stigao nekoliko dana nakon što je predsjednik Europske nogometne federacije Michel Platini javno rekao da od ukrajinskih vlasti očekuje obračun s 'lopovima i banditima' iz hotelijerskog sektora, koji su cijene za vrijeme turnira udeseterostručili.

Osim nepojmljivo podignutih cijena, neki su hotelijeri u Ukrajini počeli otkazivati mjesecima ranije ugovorene rezervacije, svjesni da su ih naplatili premalo.

Što će akcija ukrajinskih organizatora konkretno značiti za goste tijekom Eura u lipnju ove godine, odnosno kako će cijene uistinu izgledati, ostaje za vidjeti.

188641,187746,187492,187179

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.